Admin, es to jau sapratu tikai tad kad nospiedu pogu "sent" cerams ka pieņemsiet savējo bariņā. un gamemasteram explosion nav nevainas viš labi pārzina MŪ jā ep tas laikam arī viss nu papildus inormācija pa skype bubliks200
+12
matriks
theGame
djrobis
Krismans
AK47
nriko93
open
MosQuito(inteq)
ilvarix
suom
Dinamo
Admin
16 posters
Jauna Gm vieta
ilvarix- Posts : 58
- Post n°27
Re: Jauna Gm vieta
Dinamo rakstīja:Hā nu par set varbut kludijos explosion man baigi vjg nesko nesmu redzejis pats esi biezhi on bijis sodien ilgu laiku speleju nesu tevi redzejis on un neviens qwests vel nav bijis taka ari nedaudz pierimsti
Es uzzinasu, ak es nesu bijis on , ja ? Kas tevi 2 reizes da res kacaja, un tiesi sodien ! Darkman (ka tu vari nobus ka4at ka tev pasam ir maz res, ka party prasa ! )
nriko93- Posts : 7
- Post n°28
par gm welas but BOLD ! ! ! !
Man ir 16 gadi. Dziwoju Bauska bet macos Riga. Es palidzu daudz (noobiem). Esmu pretim nakoš un saprotoš !!!! Esmu spelejis daudzos mu serveros tapec pieredze ir laba!!!! Mu speleju apmeram 3 — 5 h diena xD xD !!!! Un likumus ieveroju !!!!!! Parzinu 3 walodas (LV-wiss labak xD) bet loti labi saprotu ari RUS saprotu labi un runat , rakstit speju tekoši!!!!! pedeja bet ne wiss sliktaka man ir angl wall saprotu labi rakstit protu bet ar runasanu ir ka ir xD xD!!!!!!
PAR GM WELAS BUT ( BOLD )
PAR GM WELAS BUT ( BOLD )
AK47- Posts : 4
- Post n°29
pareizi pareizi, paņemiet vēl kādu bērnu par GM
MosQuito(inteq)- Posts : 26
- Post n°30
AK47 rakstīja:pareizi pareizi, paņemiet vēl kādu bērnu par GM
Labak paklusetu atradies te tevs
nriko93- Posts : 7
- Post n°31
nuja tu jau esi tas berns( knupiti nepazaudeji?????)
Admin- Admin
- Post n°32
nakoso reizi kad rakstit kko uzrakstat savu cara nick
wnk skatos kad ieraksta pieteikumu(kaut pirmo dienu spele)
un doma kad pienemsu,jo redz wins sodien spele :/
man tas nevisai patik
wnk skatos kad ieraksta pieteikumu(kaut pirmo dienu spele)
un doma kad pienemsu,jo redz wins sodien spele :/
man tas nevisai patik
ilvarix- Posts : 58
- Post n°33
Par Dinamo man nepatik, es liksu -1 par inteq es lieku +1 , jo es vinu jau spele esu iepazinis !
- Post n°34
ilvarix rakstīja:Par Dinamo man nepatik, es liksu -1 par inteq es lieku +1 , jo es vinu jau spele esu iepazinis !
Paldies Draugs!
lolik1- Viesis
- Post n°35
GM
Es vareetu buut GM patiik loti qwesti vareetu daudz riikot daudz seezu aktiivs diezgan paliidzu citiem ja vajag ... draudziigs...........
Admin- Admin
- Post n°36
pirmkart nesi registrejies foruma
otrkart man tavas pieteikums newisai iepatikas
otrkart man tavas pieteikums newisai iepatikas
Krismans- Posts : 16
- Post n°37
Par to kad kāds ir devis +all items? Tad es atdzīstos es esmu devis nu un kas par to devu draugam tā pat un devu arī questā +all. Draugam devu tad kad nebiju GM, protams pa saviem kredītiem Un questā +all arī devu pa saviem kredītiem pirkto.
Par InteQ +1 kaut īsti nezinu vai tas ir pareizi.
djrobis- Posts : 3
- Post n°38
vēlos būt GM
Nu es gribētu būt GM
esmu pietiekami bieži ON..tikkai nesen sāku spēlēt
mana chara nick : NikeBk
esmu pietiekami bieži ON..tikkai nesen sāku spēlēt
mana chara nick : NikeBk
- Post n°39
Krismans rakstīja:Par to kad kāds ir devis +all items? Tad es atdzīstos es esmu devis nu un kas par to devu draugam tā pat un devu arī questā +all. Draugam devu tad kad nebiju GM, protams pa saviem kredītiem Un questā +all arī devu pa saviem kredītiem pirkto.
Plds nedomaju ka tu man dosi +1
theGame- Posts : 31
- Post n°40
Dinamo rakstīja:uj samiseejas
tu vareji vnk delete otru ... nav ko piemeslot ar jauniem rakstiem un kraat postus !
Admin- Admin
- Post n°41
wai wnk edit
Krismans- Posts : 16
- Post n°42
MosQuito(inteq) rakstīja:Krismans rakstīja:Par to kad kāds ir devis +all items? Tad es atdzīstos es esmu devis nu un kas par to devu draugam tā pat un devu arī questā +all. Draugam devu tad kad nebiju GM, protams pa saviem kredītiem Un questā +all arī devu pa saviem kredītiem pirkto.
Plds nedomaju ka tu man dosi +1
Kapēc nedomāji ka dot +1? Neesmu jau par tevi pārliecināts bet nu liekas ka vari būt normāls GM. Tā kā centies īpaši neizcelties ne ar ko sliktu Tad arī savas domas nemainīšu.
Dinamo- Posts : 20
- Post n°43
Ai da nemat ko gribat jega no ta GM ja pat hakeru no servera nevar DC
- Post n°44
Un explosion ja tev ir kautkada teiksme kas bus GM kas ne nu tad piedot ble nosakuma noskaidro kas ko dot balva ! :lol! :
- Post n°45
[quote="ilvarix"]
Uzzini gan kas ko ka4aja tad pienac :@
Dinamo rakstīja:Hā nu par set varbut kludijos explosion man baigi vjg nesko nesmu redzejis pats esi biezhi on bijis sodien ilgu laiku speleju nesu tevi redzejis on un neviens qwests vel nav bijis taka ari nedaudz pierimsti :scratch
Es uzzinasu, ak es nesu bijis on , ja ? Kas tevi 2 reizes da res kacaja, un tiesi sodien ! Darkman (ka tu vari nobus ka4at ka tev pasam ir maz res, ka party prasa ! )
Uzzini gan kas ko ka4aja tad pienac :@
azuru91- Viesis
- Post n°46
GM balsošana!
Manuprāt, Dinamo būtu pelnījis Gm statusu, vinjš tāds aktīvs liekās.
+1 no manas puses par Dinamo!
open- Posts : 3
- Post n°47
Jancis
Sorry Man ir tikai 12 gadi bet es uzskatu lai butu labs GM nevajag but 16 gadus vecam Jamak tikai sapratigi domat Un ceru ka klusu par Game Master Galveno kart Es esmu dziez gan biezi Online censos but draudzigs pret citiem Spēletājiem un gribētu pie reizes Uzturēt kārtibu jo ir brīzi kad notiek kas pa visam slikts BET no Gm on nav ne miņas esmu izstudejis visus NOTEIKUMUS ceru ka nav parak lielu iebildumu pret VECUMU
Balsojiet par Jancis
Balsojiet par Jancis
- Post n°48
Gm Pieteikums
azuru91 rakstīja:Manuprāt, Dinamo būtu pelnījis Gm statusu, vinjš tāds aktīvs liekās.
Pareiz par draugu liks +1 bet pasties pedejos postus tur jau var saprast ka vinam pasaki kaut ko sliktu uz vinu pusi vins uzreiz psiho
- Post n°49
Inteq baigi es psihoju! es foruma neesu psihojis un vnk besi ka aizsaakas viss trids izza neka buutu kaut reason a taka abas puses ir kludijusas man vnk zb te rieties! Un ja kas es vinu pat nepaziistu dziive
- Post n°50
open rakstīja:Sorry Man ir tikai 12 gadi bet es uzskatu lai butu labs GM nevajag but 16 gadus vecam Jamak tikai sapratigi domat Un ceru ka klusu par Game Master Galveno kart Es esmu dziez gan biezi Online censos but draudzigs pret citiem Spēletājiem un gribētu pie reizes Uzturēt kārtibu jo ir brīzi kad notiek kas pa visam slikts BET no Gm on nav ne miņas esmu izstudejis visus NOTEIKUMUS ceru ka nav parak lielu iebildumu pret VECUMU
Balsojiet par Jancis
O par GM on nav ne minjas ieiet quest sataisa off pasapele nu tur bishki un viss tas nepatiik